Lapset ihmettelivät aikuisten tapoja – näitä asioita eivät ymmärrä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset matkivat vanhempiaan monissa asioissa, mutta kaikkia aikuisten tapoja lapset eivät kuitenkaan ymmärrä. Nyt lapset pääsivät kertomaan mitkä aikuisten ihmisten tekemät asiat askarruttavat heitä kaikista eniten.

HiHo Kids -kanava on julkaissut nyt hauskan YouTube-videon, jossa haastatellaan sataa lasta. Lapsilta kysytään videolla kysymys: ”Mitä aikuisten tapoja tai heihin liittyviä asioita et pysty ymmärtämään?”. Kuten arvata saattaa, lapset keksivät hauskoja vastauksia kysymykseen.

Lapset ihmettelivät muun muassa sitä miksi aikuiset pitävät kahvista ja miksi he haluavat juoda olutta ja tulla huomalaan. Lasten mielestä oli myös omituista, että aikuiset haluavat aina nukkua todella pitkään, minkä jälkeen he ovat edelleen hyvin väsyneitä herätessään.