Näin Leijonakuningas tehtiin ilman budjettia – huvittava parodia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Disney-yhtiö on viime vuosina erikoistunut animaatioklassikoidensa oikeilla näyttelijöillä toteutettuihin uusintaversioihin. Myös Leijonakuningas-elokuvasta ollaan työstämässä uutta versiota, jossa ääninäyttelijöinä kuullaan muun muassa Beyonce, Donald Glover ja Seth Rogen.

Alex Ramirès -niminen koomikko on myös tehnyt oman versionsa monien rakastamasta Leijonakuninkaasta. Mies näyttää hauskalla videolla miten tunnetun piirretyn pystyy tekemään ilman suurta budjettia jopa kotioloissa.

Alex Ramirès on tehnyt kanavalleen jo useita halpoja versioita tunnetuista klassikkoelokuvista ja -piirretyistä. Tällä kertaa hän pureutui ystävänsä kanssa Leijonakuningas-elokuvan ensimmäiseen kohtaukseen, jossa nähdään useita eri eläimiä ja elokuvan keskeisimmät eläinhahmot.