Nainen kävi vuoden ihotautilääkärillä – kuva paljastaa huikeat seuraukset

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihotautilääkärit ja kosmetologit voivat saada kasvojen iholle ihmeitä aikaan. Ihmiset hoitavat kasvojensa ihoa usein tietämättään väärin, ja pahimmassa tapauksessa he eivät hoida ihoaan lainkaan. Nyt toimittaja Jancee Dunn halusi tietää mitä hänen kasvojensa eteen on tehtävissä ilman leikkauksia.

50 vuotta täyttävä Jancee Dunn meni syntymäpäivänsä aattona ihotautilääkäri Macrene Alexiadesin vastaanotolle, jossa ammattilainen laati hänen kasvojensa nuorentamiseen suunnitelman. Suunnitelma toteutettiin vuoden aikana ja Dunnille tehtiin yhteensä 15 kosmeettista toimenpidettä.

Vogue on julkaissut YouTube-videon, jossa Jancee Dunn käy läpi kaikki hänelle suunnitellut hoidot. Naisen kasvoja hoidettiin laserilla, täyteaineilla, kasvohoidoilla ja Botoxilla. Tavoitteena oli nuorentaa naisen ihoa ilman, että ulkonäkö muuttuu. Alexiades onnistui tavoitteessaan loistavasti ja onnistui häivyttämään Dunnin iholta useita ikääntymisen merkkejä.