Ystävät huolissaan Jennifer Lawrencen jaksamisesta – tarvitsee pikaisesti taukoa ja lomaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin, että Hollywoodin parhaiten tienaavien naisnäyttelijöiden listalle vuosien ajan noussut 27-vuotias Oscar-voittaja Jennifer Lawrence haluaisi jäädä tauolle. Nainen on työskennellyt taukoamatta kymmenen vuotta. Hänen jaksamisensa on nyt lopussa.

Suositun näyttelijä Jennifer Lawrencen ystävät pelkäävät, että nainen saa pian uupumuksen, mikäli hän ei ota pian taukoa työskentelystä. Valitettavasti Lawrencella on ensi vuonna vielä kaksi elokuvaa markkinoitavana, mutta sen jälkeen hänen kalenterinsa näyttää tyhjää kuukausien ajaksi. Hänellä on ensimmäistä kertaa viikkojen ajan vapaata putkeen koko uransa aikana.

Nainen on lähipiirin mukaan väsynyt ja loppuun palanut. Viihdemaailma odottaa Jennifer Lawrencen jatkavan näyttelemistä nyt, kun menestys on taattua. Valitettavasti naisen jaksaminen ei ole samalla tasolla odotusten kanssa, RadarOnline uutisoi. Jennifer Lawrence unelmoi, että saisi aikaa itselleen ja omaan hyvinvointiin panostamiseen. Hän on suunnitellut myös rakkauden etsimistä viihdemaailman ulkopuolelta. Hänen omaisuutensa arvoksi on laskettu yli sata miljoonaa dollaria.

#jenniferlawrence

A post shared by Jennifer Lawrence (@jenniferlawrencepx) on