Julkkiskaunottarien kauneussalaisuudet yhdellä videolla – 45 vinkkiä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vogue julkaisee YouTube-kanavallaan videoita, joissa tunnetut kaunottaret näyttävät miten he valmistautuvat nopeasti. Videolla naiset näyttävät päivämeikkinsä salat, tekevät nopeita kampauksia ja muuntavat kevyen ja luonnollisen meikin muutamissa minuuteissa iltameikiksi.

Nyt Vogue on julkaissut viisi minuuttia kestävän videon, johon on kerätty parhaat meikkiniksit, joita tunnetut kaunottaret ovat antaneet koko vuoden aikana. Videolla muun muassa Kendall Jenner, Drew Barrymore, Priyanka Chopra ja monet muut julkkisnaiset kertovat parhaat kauneusniksinsä.

Videolle on koottu 2017 vuodelta yhteensä 45 vinkkiä ja kauneussalaisuutta, jotka tunnetut naiset ovat katsojien kanssa suostuneet jakamaan. Näiden ohjeiden avulla meikkirutiinit helpottuvat huomattavasti ja vaativat mahdollisimman vähän aikaa ja vaivaa.