Sinkkuelämää-kulisseissa kuohuu – suosikkihahmo kuolee?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Neljän sinkkunaisen elämästä kertova New Yorkiin sijoittuva televisiosarja Sinkkuelämää on yksi historian menestyneimmistä tuotannoista. Sarjan pohjalta on tehty kaksi elokuvaa. Kolmannen elokuvan ilmestyminen on kuitenkin viivästynyt näyttelijöiden erimielisyyksien vuoksi.

Kerroimme taannoin, että Sarah Jessica Parker ja Kim Cattrall ovat hyvin eri linjoilla kolmannen Sinkkuelämää-elokuvan ilmestymisestä. Parkerin mukaan tuotanto oli kaatunut Samanthaa näyttelevän Kim Cattrallin vaatimuksiin. 61-vuotiaan näyttelijän ehtona kerrottiin olevan se, että myös hänen omat projektinsa menisivät tuotantoon.

Cattrall itse puolestaan väittää, ettei yksinkertaisesti halua enää esiintyä roolissa. Nyt Sarah Jessica Parker on päättänyt, että kolmannen elokuvan toteutuminen on mahdollista vain, jos Samantha poistetaan sarjasta kokonaan. RadarOnlinen mukaan rääväsuinen nainen saatetaan tappaa, jolloin koko hamoa ei tarvitse näyttää elokuvassa. Alkuperäistä sarjaa tehtiin kuuden tuotantokauden ja 94 jakson verran.