Näin vuosi 2018 tulisi ottaa haltuun – mies näyttää esimerkkiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vuodenvaihteen jälkeen moni haluaa viettää hetkisen miettien kuluneen vuoden tapahtumia. Samalla useimmat tekevät myös uusia lupauksia tulevan vuoden varalle ja miettivät miten he voisivat tehdä siitä entistäkin paremman.

Nyt hauskoja videoita julkaiseva Roy Purdy on kuvannut hauskan videon, jossa hän näyttää millaisella asenteella hän itse astelee vuoteen 2018. Mies väistelee matkallaan kaikki mahdolliset esteet, jotka voisivat tehdä hänen elämästään huonomman.

Roy Purdy onnistuu väistelemään hauskan musiikin tahdissa epäaidot ystävät, huonot fiilikset ja masennuksen, minkä lisäksi hän päättää lopulta juosta kohti menestystä epäonnistumisen sijaan. Monilla muilla tuntuisi olevan samanlaiset ajatukset tulevalle vuodelle, minkä vuoksi video onkin saanut jo parin päivän aikana yli 150.000 Facebook-jakoa.

Walking into 2018 like…

Publié par ROY PURDY sur dimanche 31 décembre 2017