Koomikko julkaisi kuvan poliisiautosta hälytysajossa: ”Lux Itäkeskus”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingissä käynnistyi äskettäin upea Lux Helsinki -valotaidetapahtuma, jota on järjestetty jo vuodesta 2009 saakka. Juhlavuottaan viettävä tapahtuma järjestetään nyt siis jo kymmenennen kerran ja se on käynnissä 10. tammikuuta saakka Helsingin keskustassa.

Itäkeskukseen saakka Lux Helsinki ei siis tälläkään kerralla vielä ulotu, mutta stand up -koomikko ja näyttelijä Andre Wickström vitsaili eilen illalla Twitterissä, että myös siellä suunnalla järjestettiin oma valotapahtumansa. W-tyyli -ohjelmassa taannoin televisiossa nähti koomikko julkaisi nimittäin kuvan poliisiautosta hälytysajossa ja kirjoitti sen yhteyteen lyhyesti ”Lux Itäkeskus”. Päivitys on saanut vuorokaudessa jo 800 tykkäystä.

https://twitter.com/andrewickstroem/status/949739103880404992