Paris Hilton kihloihin! Julkaisi upean kosintakuvan Aspenista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Paris Hiltonin vuosi 2018 on alkanut romanttisissa merkeissä. Seurapiiritähti meni kihloihin poikaystävänsä, näyttelijä Chris Zylkan kanssa Coloradon Aspenissa.

Zylka kosi Hiltonia parin yhteisen lasketteluloman aikana. Seurapiiritähti jakoi Twitter-tilillään kuvan, jossa näyttelijäpoikaystävä tarjoaa hänelle hulppeaa timanttisormusta laskettelukeskuksen näyttävässä vuoristomaisemassa.

– Olen niin onnellinen ja innoissani elämäni rakkauden kanssa kihlautumisesta. Paras ystäväni ja sielunkumppanini. Täydellinen minulle joka tavalla. Niin omistautunut, lojaali ja kiltti. Tunnen itseni maailman onnekkaimmaksi tytöksi!, Paris Hilton hehkutti.

Pari on seurustellut viime vuoden helmikuusta saakka. Chris Zylka tunnetaan rooleistaan elokuvissa kuten The Amazing Spider-Man ja televisiosarjoissa Noitapiiri sekä The Leftovers.