Kokki lisäsi vegaanien ruokiin lihaa – kehuskeli teollaan Facebookissa

Lifestyle Ohhoh! Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englannin Shropshiressa sijaitsevassa Carlini-ravintolassa kokkina toiminut Laura Goodman oli kertonut avoimesti Facebookissa siitä, että hän oli laittanut vegaanien ruoka-annoksiin lihaa. Naisen mukaan vegaanit olivat ärsyttäneet häntä, minkä vuoksi hän oli kostanut syöttämällä heille salaa lihaa.

Laura Goodmania oli ärsyttänyt se, että vegaanit olivat tiedustelleet häneltä niin tarkasti menun eri annosten raaka-aineita vegaanisen ruokavalion vuoksi. Kostoksi kysymyksistä kokki oli piilottanut ruokailijoiden annoksiin eläinperäisiä tuotteita tahallaan.

Kokki oli paljastanut tekonsa Facebookissa kirjoittaessaan: ”Hurskas ja tuomitseva vegaani, jolle kokkasin koko päivän, on tänään mennyt nukkumaan siinä luulossa, että hän on yhä vegaani”. Goodman ei varmasti osannut odottaa sitä, että teko ja sen myöntäminen tulisivat hänelle kalliiksi.

Laura Goodman toimi Carlini-nimisessä ravintolassa kokkina ja osaomistajana. Nyt asiakkaat ovat antaneet ravintolalle murska-arvioita ja vaativat sen ovien sulkemista. Goodman saattaa saada International Business Times -sivuston mukaan tekonsa vuoksi myös syytteen asiakkaan huijaamisesta tai jopa pahoinpitelystä.