Oravan vapautus luontoon pahasti pieleen – perheen kissa iski heti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poika oli tuonut kotiin pihalta oravan, joka oli loukkaantunut. Perhe kuntoutti oravaa ja hoiti sitä muutaman päivän ajan kunnes orava näytti voivan paremmin. Kun poika oli ollut koulussa, isä oli päättänyt päästää pienen oravan takaisin luontoon.

Isä päätti kuvata oravan vapauttamisesta videon, koska poika ei itse pystynyt olemaan paikalla. Isä ei kuitenkaan osannut odottaa traagista loppua, jonka video tulisi saamaan kun perheen kissa päätti ottaa oravan kohtalon omiin käsiinsä.

Juuri kun isä oli päästänyt oravan puuhun ja orava oli lähtenyt kiipeämään sitä varovasti ylöspäin, perheen Tom-kissa syöksyi oravan kimppuun ja nappasi sen suuhunsa. Kissa oli lopulta pudottanut oravan kotiovella suustaan. Orava oli elänyt vielä pari päivää, mutta menehtynyt lopulta alkuperäisiin vammoihinsa, joita perhe oli yrittänyt aiemmin hoitaa.