Homoparin teinityttären kuukausiraha 6 000 euroa – vaatekaapin arvo 1,4 miljoonaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englannissa nousi vuonna 1999 vuotta sitten kohu, kun rikas homopari perusti perheen. Julkkikseksi noussut Barrie ja Tony Drewitt-Barlow oli Britannian ensimmäinen homopari, joka sai lapsia sijaissynnyttäjän avulla. Nykyisin perheessä on kahden isän lisäksi neljä poikaa ja tytär Saffron Drewitt-Barlow.

18-vuotias Saffron-tytär nousi ensikerran otsikoihin jo pari vuotta sitten, kun paljastui, että hän saa isiltään muhkeaa noin 6.000 euron kuukausirahaa ja elää todellista luksuselämää. Hänen massiivisen kokoisen vaatekaappinsa arvoksi arvioidaan jopa 1,4 miljoonaa euroa, ja on pullollaan luksusmerkkien tuotteita.

– Tiedän olevani todella onnekas. Isä ja isä rakastavat laadukkaita tuotteita, ja se on jotain minkä minä olen heiltä perinyt. He ovat aina olleet uskomattoman avokätisiä ja he rakastavat minun ja veljieni hemmottelemista, Saffron Drewitt-Barlow kertoi muutama päivä sitten Daily Mail -lehdelle.

Isät ovat itse ansainneet miljoonansa, joten he haluavat myös lasten oppivan työn tekemisen kulttuurin. Niinpä isät passittivat tyttären töihin, kun tämä täytti 18 vuotta. Siksi tytär lanseerasi taannoin oman kosmetiikkamerkkinsä.

PÄIVITYS: Viikkoraha korjattu kuukausirahaksi.

Clean your closet girly!

A post shared by Barrie Drewitt-Barlow (@donbarrie) on

Miss Saffron x www.barkingmadcosmetics.com

A post shared by Barrie Drewitt-Barlow (@donbarrie) on

Happy birthday babies x

A post shared by Barrie Drewitt-Barlow (@donbarrie) on