Tyra Banks antoi parhaan vinkkinsä – näin selfie-kuva tulee ottaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

44-vuotias mallikonkari, bisnesnainen ja Huippumalli Haussa -ohjelman luoja Tyra Banks sai lapsen 2016 vuoden tammikuussa. Nyt nainen on yhden välivuoden jälkeen palannut takaisin tuomaroimaan Huippumalli Haussa -kilpailua, jossa naisen paikkaa piti vuoden ajan poptähti Rita Ora.

Ohjelmassa Tyra Banks antaa mallikokelaille hyviä neuvoja, joista myös katsojat voivat ottaa opikseen. Nyt Banks oli televisiojuontaja Andy Cohenin haastattelussa, jossa hän kertoi parhaan neuvonsa onnistuneen selfie-kuvan ottamiseen.

Tyra Banksin mukaan moni tekee sen virheen, että yrittää viedä päätään kauemmaksi kamerasta, jolloin kaksoisleuka ja kaula korostuvat. Sen sijaan henkilön tulisikin kurkottaa kaulallaan kameraa kohti, laskea leukaa hieman alemmaksi ja siristää silmiään katsoessaan kameraan.