Seksikkäin kehätyttö nosti povensa pääosaan – estoton iltapuku!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa seksikkäät kehätytöt ovat nousseet viime vuosina myös julkkiksiksi, sillä pari heistä ylittää ajoittain jopa viihdelehtien uutiskynnyksen. UFC-sarjan kehätyttö Brittney Palmer pääsi taannoin poseeraamaan Playboy-miestenlehden kanteen, ja nousi samalla aidoksi julkkikseksi.

Nyt Brittney Palmer on kuvattu todella näyttävässä kullanhohtoisessa iltapuvussa, kun hän osallistui The Art of Elysium 11th Annual Black Tie Artistic Eperience -tilaisuuteen yhdessä miesystävänsä kanssa. Hänen rohkea asunsa nosti poven kuin tarjottimelle, sillä se peitti intiimit ruumiinosat vain hädin tuskin.

Kehätytön ja mallin urien lisäksi Brittney Palmer on debytoinut myös laulajana. Hän levytti esimerkiksi viime syksynä kappaleen yhdessä Kenny Florianin kanssa. Maaliskuussa 2012 Brittney Palmer teki eräänlaisen läpimurron, kun hän sai kunnian poseerata Playboy-lehden kannessa.

Splash
Splash
Splash