Maisa Torppa rohkeassa kuvassa: ”Tässä on teille suomalainen nainen aamulla”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen julkkiskaunotar Maisa Torppa on ollut vuosien varrella useasti otsikoissa rohkeiden kuvien ja lausuntojensa ansiosta. Usein ne ovat aiheuttaneet kiivasta keskustelua sosiaalisessa mediassa, mutta tuorein tapaus on saanut osakseen pääasiassa kehuja.

Torppa nimittäin julkaisi Instagramissa itsestään valokuvan meikittömänä ja ilman kuvankäsittelyä. Hän kertoi miten monia sosiaalisessa mediassa leviäviä kuvia on käsitelty rajusti kuvankäsittelyssä, vaikka kuvia väitetään muokkaamattomiksi. Nyt Maisa päätti julkaista itsestään aidon kuvan ilman käsittelyjä.

– Tässä on teille suomalainen nainen aamulla. ILMAN photoshoppia ja meikkiä! Mulla on vatsassa tähystysleikkaus arvet viidestä eri vatsan alueen leikkauksesta ja aivan saakelin isot silmäpussit! Mutta ylpeydellä kannan ne. Ja arvatkaa mitä… multa löytyy myös selluliittia! #photoshopvsreality #thereality