Britney Spears kihlautui? Timanttisormus herättää epäilyksiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears on esiintynyt Piece of Me -konserttinsa tiimoilta lukuisia kertoja Yhdysvaltojen lisäksi myös muun muassa Israelissa, Filippiineillä ja Japanissa. Nyt esitys on saatettu Las Vegasissa päätökseensä ja nainen on viimein päässyt lomailemaan pitkän työjakson päätteeksi.

Britney Spears on tällä hetkellä lastensa kanssa rantalomalla Havaijilla. Spears on julkaissut itsestään upeita kuvia, joissa hän nauttii auringosta ja merestä keltaisissa pikkubikineissä. Tarkkasilmäiset fanit ovat huomanneet paparazzien ottamista kuvista myös naisen vasemman käden nimettömässä kimaltelevan timanttisormuksen.

36 vuotta hetki sitten täyttänyt poptähti Britney Spears on seurustellut poikaystävänsä Sam Asgharin kanssa noin vuoden ajan. Pariskunta on näyttänyt todella onnelliselta yhdessä ja he ovat viettäneet aikaansa hyvin tiiviisti yhdessä, minkä vuoksi moni epäileekin timanttisormuksen perusteella, että Asghari on kosinut Britney Spearsia.

👒🎀

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

👒🏖👒 Just a sprinkle of paradise!!!!!!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

🏖🏖

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Me and my boys enjoying the warm weather!!! 🕶🌴🌊⭐️

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on