BMW-kuski driftasi kahdeksan tuntia ja 374 kilometriä – auto tankattiin vauhdissa!

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alun perin Japanissa kehitetyssä driftauksessa autolla jaetaan sivuluisussa mahdollisimman suurella nopeudella. Nyt maailman pisimmän driftauksen ennätys on rikottu tunnetun automerkin toimesta. BMW rikkoi driftauksen ennätyksen, joskin varsinainen kunnia kuuluu kuljettaja Johan Schwartzille.

Hän driftasi autoa ympyrän muotoisella radalla yhteensä kahdeksan tunnin ja 374 kilometrin verran. Aikaisempaa ennätystä piti hallussaan Daily Mailin mukaan automerkki Toyota 164 kilometrin tuloksella.

Koska auto oli jatkuvasti liikkeessä tuntikausien ajan, piti sitä myös välillä tankata. Niinpä automerkki oli kehitellyt keinon jolla autoon pystyttiin lisäämään polttoainetta nopealla tahdilla ajon aikana. Koska myös tankkaamiseen tarkoitettu ajoneuvo driftasi, rikottiin samalla tandem-driftin ennätys.

 

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.