Ankanpoika jäi yksin – kissat ottivat perheenjäseneksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty lukuisia videoita, jotka ovat osoittaneet, että eläimet ovat todella hyviä ystävystymään keskenään. Eri eläinlajien edustajat pystyvät elämään yhdessä monissa tapauksissa siitä huolimatta, että normaalisti toinen olisi toisen saalis.

Hetki sitten sosiaalisessa mediassa on levisi hellyttävä kuva, jossa kissanpentu halasi ankanpoikasta. Nyt videolla nähdään suloinen tilanne, jossa ankanpoikanen makoilee kissaystäviensä kanssa aivan kuin se olisi yksi niistä.

Ankanpoikanen kuoriutui pesueestaan viimeisenä ja jäi ilman perhettä muiden ankkojen vaihdettua paikkaa. Onneksi Unicorn-niminen kissa hyväksyi ankan, minkä vuoksi ankka pääsi olemaan osa kissaperhettä. Ankka sai nimekseen Kitty, ja se näyttääkin viihtyvän erinomaisesti pienten kissanpentusisarustensa kanssa.