Kylie Jennerin ruokavalio kostautui – raskaus tuonut jo 30 lisäkiloa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman rikkaimpien alle 20-vuotiaiden nuorten listalle päässyt Kylie Jenner odottaa ensimmäistä lastaan. Nainen ei ole esiintynyt julkisuudessa kuukausiin. Hänen on kerrottu olevan masentunut ja syövänsä taukoamatta epäterveellisesti.

Kosmetiikka-alan yrittäjä Kylie Jenner saa ensimmäisen lapsensa keväällä. Raskausuutisia ei ole vahvistettu virallisesti. RadarOnlinen saamien tietojen mukaan Kylie Jenner on päättänyt esiintyä julkisesti seuraavan kerran vasta sitten, kun on karistanut raskausaikana vartalolleen kertyneet kilot. Naisen on arveltu lihoneen noin 30 kiloa.

Syynä on neitokaisen äärimmäisen huono ruokavalio, johon kuuluu runsaasti roskaruokaa ja naposteltavia. Syöminen yltyi entisestään, kun hänen lapsensa isä Travis Scott jätti naisen. Kylie ahtaa itseensä suurikokoisia aamupaloja, lounaita ja illallisia. Hän pukeutuu suurikokoisiin vaatteisiin, jotta ei joutuisi katselemaan suurentunutta vartalonmallia.

Hän ei halua, että edes lapsen isä näkee hänet raskauskiloissa. Kylie Jenner on suunnitellut, että osallistuu synnytyksen jälkeen kuusi viikkoa kestävälle läskileirille. Mikäli se ei onnistu, aikoo hän turvautua rasvaimuun.

so… the Holiday Collection launches today 🤩

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on