Sampo Kaulanen Venla-voitostaan: ”Voit saavuttaa mitä tahansa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisen televisioalan merkittävin palkintogaala, Kultainen Venla, järjestettiin eilen Helsingissä. Illan odotetuin palkinto oli jo ennakkoon Vuoden esiintyjä, joka ratkaistiin perinteiseen tapaan yleisöäänestyksellä. Pystin vei tällä kertaa kyläkauppias Sampo Kaulanen.

Kaulanen oli tehnyt vuosien ajan töitä saadakseen palkinnon, joka meni häneltä sivu suun vuonna 2013. Nyt työ kannatti, sillä Lapin Sampo ja kauppiaan rouva -ohjelmassa nähty Kaulanen päihitti muut finalistit Jaajo Linnonmaan ja Arman Alizadin.

– Kiitos vielä kerran. Tuo patsas symbolisoi mulle eniten ehkä sitä et sie voit elämälläs saavuttaa mitä tahansa. Kaikkea mihin uskot ja mihin sulla on intohimo. Mie olen makkarakauppias, Äkäslompolon kylästä jota asuttaa n.700 asukasta.. silti.. jalkopäässä makaa pysti, joka on Suomen esiintyjämaailman ehkä himotuin ”trophy”, Sampo Kaulanen kommentoi voittonsa jälkeen.

Selviytyjät-realitysarjan tähtenä pian nähtävä Sampo lupasi voittonsa kunniaksi järjestää voitonjuhlat Jounin Kaupalla. Kakku- ja kahvitarjoilu järjestetään 24. helmikuuta.

Sosiaalisen median suosikkitähden menestys televisiotähtenä on eilisen illan jälkeen aiheuttanut kovasti keskustelua, sillä voitto jakaa mielipiteitä vahvasti. Monien mielestä sometähti ei olisi ansainnut voittoaan, mutta toiset pitävät realitytähden menestystä ansaittuna. Tuleva Selviytyjät-ohjelma pitää kuitenkin huolen siitä, että Kaulanen viihdyttää suomalaisia jatkossakin. Filippiineillä kuvatulle realitysarjalle odotetaan suurta suosiota.