Selena Gomez rajuissa riidoissa äitinsä kanssa – syynä Justin Bieber

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuosikausien ajan on-off -suhteessa eläneet 25-vuotias Selena Gomez ja 23-vuotias Justin Bieber ovat rakastuneet uudestaan. Pariskunta oli viettämässä romanttista uudenvuodenpäivää Meksikossa. Selenan äiti on vastustanut sydänkäpysten uudelleen lähentymistä ja nainen on ollut syvästi järkyttynyt tyttärensä valinnasta.

Nyt Selena Gomez ja hänen äitinsä Mandy Teefey ovat ottaneet rajusti yhteen Justin Bieberin takia. Lopulta Selena oli loukannut äitiään ja huomauttanut naisen epäonnistuneesta suhteesta hänen isäänsä Ricardo Joel Gomeziin. Selenan vanhemmat erosivat hänen ollessaan viisivuotias.

Kaksikko ei ole nyt edes puheväleissä keskenään, RadarOnline uutisoi. Tilanne on kärjistynyt niin pitkälle, että Selena ja Mandy ovat poistaneet toisensa sosiaalisen median seuraajistaan. Selena Gomez ei välitä äitinsä huolestuneista mielipiteistä, vaan haluaa astua vihille ja perustaa perheen Justin Bieberin kanssa.