Koiralla maailman suurin ego! Hyökkäsi leijonien kimppuun savannilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa on nähty vuosien varrella lukuisia hämmentäviä videoita eläimistä, joilla on kokoaan suurempi ego. Muutama vuosi sitten nettihitiksi nousi alligaattorin kimppuun hyökännyt kissa. Nyt Tansanian savannilla on tallentunut ällistyttävä video koirasta, jolla on valtava ego.

Naqoronoron luonnonpuistossa asuva Assad-leijona makoili kaikessa rauhassa savannilla, kun turistiryhmä kuvasi sitä turvallisen matkan päästä. Yhtäkkiä kuvaan ilmestyi jostain jalkapuoli koira, jonka itsetunto näytti olevan kerrostalon kokoinen. Se nimittäin hyökkäsi suoraan leijonien luokse räksyttämään vihaisesti.

Leijonat näkivät koirassa ilmeisesti ensin välipalan, mutta ärhäkkä haukkuminen muutti tilanteen ja yllätti villipedot. Lopulta koira ärhenteli molemmille ja vieläpä merkkasi reviirinsä virtsaamalla maahan. Koiran epäillään olleen vesikauhuinen.