Dennis Rodman kärähti ratista – hakeutuu vieroitushoitoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koripallolegenda Dennis Rodman on jäänyt kiinni rattijuopumuksesta. Mies on kärsinyt alkoholismista 15 vuoden ajan, joten mies tulee jälleen kerran hakeutumaan vieroitushoitoon. Lisäksi hänellä on henkilökohtaisia ongelmia.

Poliisit pysäyttivät Dennis Rodmanin Kalifornain Newport Beachilta lauantai-iltana kello 23.00 liikennerikkomuksen vuoksi. Mies ei läpäissyt poliisin suorittamaa testiä, vaan alkoholia nauttinut mies toimitettiin poliisilaitokselle. Mies puhalsi alkometriin yli 0,8 promillea, TMZ uutisoi.

Dennis Rodman oli putkassa seitsemän tuntia, kunnes alkoholi oli haihtunut pois miehen elimistöstä. Entinen NBA-tähti matkusti viime kesänä Pohjois-Koreaan tapaamaan ystäväänsä, diktaattori Kim Jong-unia. Rodman on vieraillut Pohjois-Koreassa aiemminkin urheiludiplomaatin roolissa. Toisinaan hänen matkansa ovat olleet epävirallisten tietojen mukaan melko alkoholinhuuruisia.