Koira putosi avantoon – dramaattinen pelastusoperaatio videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britannian Ashingtonissa kuvatulla videolla todistetaan todellista sankaritekoa. Siinä eläinsuojelujärjestö RSPACA:n työntekijä pelastaa pulaan joutunutta labradorinnoutajaa.

Hardy-koira oli joutunut jumiin Wansbeck-joen jäähän ilmestyneeseen avantoon. Eläimen onneksi Jaqui Miller ryömi jäälle auttaakseen eläimen pois hyisestä vedestä. Miller liikkui jäällä kuokan avulla, kunnes oli tarpeeksi lähellä Hardya.

Nainen nosti koiran pois vedestä, ja eläin onnistuttiin toimittamaan takaisin omistajansa huostaan. Koira oli ehtinyt olemaan kylmässä vedessä noin tunnin ajan. RSPCA-järjestö kehottaa koiranomistajia välttelemään jäitä lemmikin kanssa ulkoillessa, mikäli niiden kestävyydestä ei ole varmuutta.