Miley Cyrusin bikinipeppu ei juuri stringeillä peittynyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkomistus Liam Hemsworth ja poptähti Miley Cyrus ovat nykyisin kihloissa. He tapasivat ensimmäistä kertaa vuonna 2009 The Last Song -elokuvan kuvauksissa ollessaan vasta teini-ikäisiä. He alkoivat seurustelemaan jo nuorena, mutta erosivat välillä hetkeksi.

Parhaillaan Liam ja Miley viettävät aurinkolomaa Australian Byron Bayssa, joka on erityisesti surffaajien leppoisa suosikkikohde maan itärannikolla. Miley nähtiin tuttuun tapaansa hyvin paljastavissa bikineissä, sillä stringit eivät juuri takapuolta peittäneet.

Taannoin yhteen palanneet Liam Hemsworth ja Miley Cyrus ovat lehtitietojen mukaan valmiita perustamaan perheen jo tänä vuonna. Vauvakuumeen kerrotaan iskeneen jouluna, jonka he viettivät ystäväperheen ja heidän lastensa kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash