Miss Universum Olivia Culpo kadullakin kuin muotinäytöksessä – upea näky

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Donald Trumpin omistaman Miss Universum -kilpailun voittajaksi kruunattiin vuonna 2012 Miss USA Olivia Culpo, joka katosi otsikoista pian kruunaamisensa jälkeen. Viime aikoina hän on kuitenkin tehnyt näyttävää paluuta parrasvaloihin.

The Other Woman -elokuvassa näytellyt 25-vuotias Olivia Culpo nähtiin nyt Los Angelesissa. Nainen otti Melrose Avenuen haltuun tyylillä ja asteli katuja pitkin aivan kuin hän olisi parasta aikaa muotinäytöksen lavalla.

Olivia Culpo oli todella upea näky katukuvassa mustassa tyylikkäässä asussaan. Uusi hartioille asti ulottuva lyhyempi hiustyyli ja aurinkolasit kruunasivat naisen trendikkään katutyylin, eikä kaunottaren musta Chanel-laukkukaan jäänyt huomaamatta.

Splash News
Splash News
Splash News