Ammattikuvaaja mokasi – photoshoppasi pariskunnan hoikemmaksi kihlajaiskuvaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Ohiossa asuva Katie Liepold järkyttyi nähdessään hänen palkkaamansa valokuvaajan lopulliset kuvaversiot. Nainen oli photoshopattu kihlattunsa kanssa huomattavasti hoikemmiksi ilman, että pariskunnalta olisi edes kysytty asiaan suostumusta. Myöhemmin kihlapari löysi netistä valokuvaajan kirjoittaman vuodatuksen, jossa hän haukkui pariskuntaa sairaalloisen lihavaksi.

Katie Liepold ja hänen tuleva aviomiehensä Jon Kistler olivat palkanneet hääkuvaajaksi Linda Silvestri -nimisen naisen Tower Photography -yrityksestä. Sopimukseen kuului myös kihlakuvien ottaminen, mutta pariskunta pöyristyi kuvat nähtyään. Heidät oli photoshopattu huomattavasti hoikemmaksi. Katie Liepoldi koki kuvien muokkaamisen haukkumisena. Lisäksi kuvat olivat huonolaatuisia.

– Huonot kuvat eivät johdu ihmisen painosta, Liepold sanoi News 5 Cleveland -uutisille.

Myöhemmin hän löysi Silvestrin vuodatuksen ammattivalokuvaajille tarkoitetusta Facebook-ryhmästä. Valokuvaaja valitti pariskunnan halutessaan koiransa ja ajoneuvonsa kuviin. Lisäksi maksavat asiakkaat olivat kehdanneet pyytää valokuvaajaa poistamaan maasta jääneen mutatarhan pois miehen housuista, ettei sitä näkyisi lopullisissa kihlajaiskuvissa.

Valokuvaajan törkein kommentti liittyi kuitenkin ylipainoisen pariskunnan kykyyn näyttää tarpeeksi rakastuneilta. Valokuvaaja sanoi, että heistä on mahdotonta ottaa romanttisia kuvia, kun pariskunta ei saa hänen mukaansa edes päitä vierekkäin. Kun Liepold oli valittanut kuvista ja purkanut sopimuksen, päätti valokuvaaja pitää jo maksetun takuusumman vastineeksi kihlajaiskuvien ottamisesta. Valokuvaajan vuodatus on jo poistettu netistä.