Kiinaan valtava Joulupukin teemapuisto – suomalaista osaamista!

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Santa Claus Licensing Oy on solminut kiinalaisyhtiön kanssa miljoonien eurojen sopimuksen yhteistyöstä. Tarkoituksena on toteuttaa maailman ensimmäinen Joulupukkisäätiön lisensoima teemapuisto Kiinan Hangzhouun.

Teemapuiston rakentaminen alkaa Hangzhoussa vuoden 2018 aikana, ja sen on tarkoitus aueta yleisölle vuonna 2021. Teemapuisto on kooltaan 23 hehtaaria ja sisällöltään kokonaan uudentyyppinen elämyspuisto. Vierailijoita odotetaan paitsi Aasiasta myös ympäri maailman. Hankkeen taustalla on kiinalaisten kuluttajakysyntä elämykselliselle matkailulle. Yhteistyö sai alkunsa keväällä 2017.

Suomi ja Joulupukki ovat kiinalaisen kuluttajan mieleen, joten Joulupukki-teemapuisto vastaa erinomaisesti Kiinan matkailutarpeeseen. Hanke on ainutlaatuinen, sillä vastaavaa toteutusta ei vielä löydy maailmalta. Hankkeen lopullinen arvo perustuu paitsi Joulupukki-brändin IPR-oikeuksiin, mutta myös teemapuiston lopulliseen toteutukseen.