Rihannan meikkitaiteilija esitteli kykyjään muihin – upeat lopputulokset

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähdet näyttävät lähes aina virheettömiltä upeissa meikeissään ja vaatteissaan. Aina tyyli ei kuitenkaan ole vain yhden ihmisen takana vaan sitä on ollut loihtimassa julkkikselle liuta ammattilaisia. Nyt Rihannan meikkitaiteilija loihti kolmelle naiselle uudet meikkityylit.

Kolme onnekasta naista saivat mahdollisuuden istahtaa Rihannan meikkitaiteilijan Hectorin tuolille meikattavaksi. Mies loihti jokaiselle naiselle tyylin, joka hänen mielestään sopii heille parhaiten. Mies käytti meikkaamiseen pelkästään Rihannan suunnittelemia Fenty Beauty -meikkisarjan tuotteita.

Naiset olivat innoissaan siitä ajatuksesta, että heitä meikkaava Hector on meikannut usein myös itse Rihannan kasvoja. Vielä enemmän innoissaan naiset olivat kuitenkin virheettömästä lopputuloksesta ja muutoksesta, jonka mies onnistui heidän kasvoilleen loihtimaan.