Maailmalla kuolataan nyt McDonald’sin suomalaisherkkua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kasvisruoan yleistymisen myötä myös vegaanista ruokaa saa yhä useampien ravintoloiden listoilta. Viime vuonna eläinperäisistä ainesosista vapaata ruokaa ryhtyi tarjoamaan myös pikaruokaketju McDonald’s. Ensin Tampereella ja lopulta koko maassa.

Nyt Tampereelta alkanut kokeilu on saanut maailmanlaajuista huomiota, ja kasvisruoan ystävät kuolaavat suomalaisherkkuja ympäri maailmaa. McVegan-hampurilainen sisältää soijapihvin lisäksi esimerkiksi kananmunatonta McFeast -kastiketta ja kasviksia.

Suomalainen hampurilainen on päätynyt lukuisille kansainvälisille uutissivustoille, sillä siitä ovat uutisoineet muun muassa NBC, Cosmpoloitan ja The Independent.

Lisäksi nyt miljoonien lukijoiden LAD Bible uutisoi aiheesta. Nettivideo keräsi nopeasti lähes 800.000 katsojaa ja miljoona katsojaa mennee rikki näillä hetkillä. Videossa toivotaan, että kasvisburgeri tulisi pian myyntiin myös Britanniassa.