IS: Poliisi löysi Jari Sillanpään kotietsinnässä outoja nestepusseja: ”Kun käyttää tällaisia aineita…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Jari Sillanpää jäi taannoin Helsingissä kiinni huumeiden vaikutuksen alaisena ajamisesta, kun hän ohitti linja-auton väärässä kohdassa. Nyt poliisin esitutkinnan asiakirjat ovat tulleet julkisiksi, ja niistä on löytynyt odottamattoman rajua materiaalia.

Jari Sillanpää myönsi huumeiden käytön jo heti pidätyksensä jälkeen. Esitutkinnassa hän myönsi käyttöneensä kovia huumeita polttamalla vain pari tuntia ennen kiinni jäämistään. Hänen kolmeen asuntoonsa tehtiin kotietsinnät, ja hänen autostaan löytyi kovaksi huumeeksi luokiteltua metamfetamiinia ja sen käyttövälineitä.

Helsingin asunnosta löytyi Ilta-Sanomien mukaan kotietsinnässä nestepusseja, joista poliisi niin ikään kiinnostui. Sillanpää kertoi niiden olevan tarkoitettu itse suoritettavaan nesteytykseen, jota hän tarvitsee juhlittuaan ensin päiväkausia metamfetamiinin voimalla.

– Kyseessä ovat natriumkaliumpussit. Olen lukenut tästä paljon. Kyseessä on kehon nesteyttämiseen tarkoitettu neste. Kun käyttää tällaisia aineita, niin kehon palautumiseen käytän näitä pusseja. Nesteytän siis itse itseni, Jari Sillanpää kertoi kuulusteluissa poliisille.

Tuomio asiassa annetaan ensi maanantaina.