Victoria Beckham leikkeli kasvonsa ilmeettömiksi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muotitietoisella bisnesnaisella ja perheenäidillä Victoria Beckhamilla on tunnetusti erittäin kallis maku niin tyylin kuin ruokajuomienkin suhteen. Taannoin Victoria Beckham esitteli sosiaalisessa mediassa 2.500 dollarin arvoista viinipulloa, jonka sisällöllä hän rentoutui.

Victoria on nykyisin vain harvakseltaan mukana julkisissa tilaisuuksissa, joten häntä ei kovin usein nähdä paparazzikuvissa. Eilen Beckham kuitenkin vieraili Espanjan Madridissa järjestetyssä Vogue-lehden tilaisuudessa. Hotelli Santo Mauron punaiselle matolle astellut Victoria ihmetytti, koska hän näyttää leikelleen kasvonsa ilmeettömiksi.

Victoria Beckham kertoi taannoin olevansa tequilan ystävä. Hän sai Daily Mail -sivuston mukaan hänen ystävältään Rosie Richardsonilta lahjaksi tequilaa, johon oli sekoitettu kahvia. Pullo oli tehty vain Beckhamia varten ja sen etiketissä olikin naisen oma kuva.

Splash
Splash