Brittikaunotar kirmasi rannalla – uimapuku pysyi hädin tuskin yllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen televisiotähti, malli ja juontaja Lizzie Cundy on viihteen monitoiminainen ja näyttävä kurvitar ikäisekseen. Hän erosi jalkapalloilijamiehestään Jason Cundysta viime vuonna, minkä jälkeen on viettänyt aikaansa muun muassa lomarannoilla.

Eilen Lizzie kuvattiin rannalla Santa Monicassa, jossa hän oli vauhdissa. Julkkiskaunotar nimittäin kirmasi ympäri rantaa pallojen perässä ja pyöräillen. Hänen uimapukunsa vaikutti olevan kovilla, mutta se onnistui pitämään intiimit ruumiinosat piilossa.

48-vuotias Lizzie Cundy on brittiläinen televisiojuontaja, malli sekä muodin ja kauneuden asiantuntija. Neitokainen juontaa WAGS World -televisio-ohjelmaa. Hän oli aiemmin naimisissa jalkapalloilija Jason Cundyn kanssa, mutta pari erosi vuonna 1994. Hänellä on kaksi poikaa, Josh ja James. Taannoin neito esiintyi punaisella matolla nolossa asussa, joka paljasti sekä kaistaleen hänen rintaansa sekä tähden alushousut.

Splash
Splash
Splash
Splash