Los Angelesiin suunnitteilla toinen Hollywood-kyltti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Los Angelesin Mount Leellä sijaitseva Hollywood-kyltti lukeutuu Kalifornian ikonisimpiin nähtävyyksiin. Maailmankuulu kyltti onkin suuressa suosiossa kaupungin loistetta katsomaan saapuneiden turistien keskuudessa.

Nyt Los Angelesissa harkitaan ABC 7 -uutissivuston mukaan toisen Hollywood-kyltin rakentamista. Uusi kyltti sijaitsisi kukkuloiden toisella puolen, San Fernandon laaksoon päin.

Konsulttiyhtiö Dixon Resources Unlimitedin mukaan toinen kyltti vähentäisi liikenneruuhkaa, parantaisi turistien turvallisuutta ja helpottaisi paikallisten arkea. Muita ehdotuksia niiden parantamiseksi edustavat gondolihissin rakentaminen ja uuden kuljetuspalvelun aloittaminen.

Toisen kyltin myötä turistien ei tarvitsisi kerääntyä yhteen paikkaan kuvatakseen itseään ikonisen nähtävyyden alapuolella. Uutta nähtävyyttä päästäisiin myös mahdollisesti ihastelemaan vanhaa kylttiä lähempää.