Näin kuorit granaattiomenan helposti – todellinen terveyspommi

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Granaattiomenat ovat todellisia terveyspommeja, sillä niissä on runsaasti hyödyllisiä hivenaineita ja antioksidantteja. Granaattiomenien satokausi on parhaimmillaan ja siksi hedelmiä kannattaa ostaa myös kotiin nautittavaksi.

Ihmiset saattavat vieroksua eksoottisia tuontihedelmiä niiden erikoisen ulkonäön vuoksi. Jotkut haluaisivat nauttia esimerkiksi granaattiomenoita ruokavaliossaan, mutta eivät osaa kuoria hedelmää oikein. Netistä löytyy runsaasti ohjevideoita muun muassa mangojen, ananasten ja granaattiomenoiden oikeaoppiseen kuorimiseen ja paloittelemiseen.

Facebookissa on julkaistu video, jolla näytetään uudenlainen tapa avata granaattiomena. Videolla tehdään ensin viillot hedelmän yläosan ympärille, jonka jälkeen kanta irtoaa hedelmästä kuin hattu. Sen jälkeen hyödynnetään hedelmän valmiita osioita leikkaamalla hedelmää täynnä olevat viipaleet levälleen. Keskiosan irrottamisen jälkeen hedelmäliha on valmista nautittavaksi.

Amazing!

Best way to open Pomegranate 😮Credit: ZEKERİYE BAYRAM

Publié par Crazy sur vendredi 12 Janvier 2018