Selena Gomez seksikkäissä mainoskuvissa – näin jalka nousee!

Viihdeuutiset · Stara.fi

25-vuotias poptähti Selena Gomez ja 23-vuotias Justin Bieber ryhtyivät taannoin seurustelemaan uudelleen pitkän eron jälkeen. Viime vuonna Selenalle tehtiin mittava munuaisleikkaus, mutta se ei hänen vauhtiaan hidastanut. Nyt Gomez poseeraa mallikuvissa.

Nuori popkaunotar nähdään poseeraamassa Puman tuoreissa mainoskuvissa sporttisena. Pääosassa ovat uuden En Pointe -malliston kengät, jotka joutuvat tosin taistelemaan huomiosta Selenan upean vartalon kanssa.

Viime aikoina Selena Gomez ja hänen äitinsä Mandy Teefey ovat ottaneet rajusti yhteen Justin Bieberin takia. Lopulta Selena oli loukannut äitiään ja huomauttanut naisen epäonnistuneesta suhteesta hänen isäänsä Ricardo Joel Gomeziin. Selenan vanhemmat erosivat hänen ollessaan viisivuotias. Selena ja hänen äitinsä eivät ole edes puheväleissä keskenään.

Splash
Splash
Splash