Kim Kardashianin ja Kanye Westin tytön nimeksi Chicago West!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seurapiirijulkkis Kim Kardashian ja räppäri Kanye West saivat kolmannen lapsensa 15. tammikuuta sijaissynnyttäjän avulla. Tyttövauva sai nimekseen Chicago West. Nimi on herättänyt ihmettelyä.

Nyt 27-vuotiaan Kim Kardashianin ja 40-vuotiaan Kanye Westin perheessä on kolme lasta: neljävuotias North, kaksivuotias Saint ja vastasyntynyt Chicago. Yhdysvalloissa ei ole harvinaista nimetä lapsia tunnettujen kaupunkien mukaan, kuten Paris, Brooklyn ja London, mutta Chicago on todella harvinainen vaihtoehto.

Lapsen nimeksi oli veikattu Louisea, Ellea ja Lovea, RadarOnline uutisoi. Khloe Kardashian on kommentoinut Twitterissä rakastavansa pienokaisen Chicago-nimeä. Hän kertoo lempinimen olevan Chi, joka lausutaan ”shai”.

👶🏽

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on