Kourtney Kardashian joutui puhutteluun – sisarukset ja äiti väittävät laiskaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien perheestä lähes jokainen jäsen on muuttanut realitysarjan myötä saadun maineen bisnekseksi. Khloe suunnittelee vaatteita ja hänellä on oma televisio-ohjelma ja Kim sekä Kylie työskentelevät kosmetiikan parissa. Kourtney on sisaruksista ainut, joka ei ole löytänyt vielä täysin omaa intohimoaan.

Khloe ja Kim ovat yrittäneet vuosien mittaan tehdä yhteistyötä Kourtneyn kanssa ja ottaa hänet heidän omiin projekteihinsa mukaan, mutta Kourtney on aina poistunut erilaisista työmahdollisuuksista takavasemmalle. Nyt uudessa Kardashianit-jaksossa Kourtney paljastaa siskoilleen suunnittelevansa sisustukseen liittyvää televisio-ohjelmaa.

Khloe ja Kim eivät innostuneet Kourtneyn suunnitelmista, koska he pitävät siskoaan laiskana. He eivät usko, että Kourtney oikeasti haluaisi antaa työpanostaan pidempiaikaiseen projektiin. Siskot eivät pidä ajatuksesta, että Kourtney vain laittaa nimensä johonkin tuotteeseen, jossa hän ei oikeasti ole mukana. Jopa naisen äiti on sitä mieltä, että Kourtneyn työetiikkaan kuuluu olennaisena osana se, että hän ei tee niin paljon töitä kuin muut siskokset.