Naistoimittaja otti vahvaa lääkettä – katosi 36 tunniksi ja löytyi sillan alta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Teksasilainen toimittaja Courtney Roland on elävä esimerkki siitä, mitä synteettiset lääkkeet voivat saada aikaiseksi. Vaikka lääkkeiden haittavaikutuksista puhutaan paljon, ovat tosielämän esimerkit usein vähäisiä. Toimittaja oli kadoksissa 36 tuntia.

Houstonissa asuva Courtney Roland lähetti kämppikselleen tekstiviestin, jossa kertoi ventovieraan miehen seuranneen häntä Wal-Mart -kaupasta lähdettyään. Roland oli sopinut viettävänsä illan huonetoverin kanssa. Hän ei kuitenkaan koskaan saapunut kotiinsa sinä iltana ja naisesta tehtiin katoamisilmoitus.

Nainen nähtiin seuraavana päivänä ostoskeskuksessa. Sen jälkeen Roland oli hakenut vettä Chik-fil-A -ravintolasta ja myöhemmin poliisit löysivät hänet sillan alta nukkumasta. Kun naiselta kysyttiin, missä hän oli yöpynyt tai mitä tehnyt, ei hän muistanut mitään.

Hän oli ottanut edellisenä päivänä vahvaa lääkettä, jonka jälkeen muistikuvat ovat kadonneet, Crime Online uutisoi.