Vaimo nukahtaa AINA automatkoilla – mies julkaisi hulvattoman kuvakoosteen verkossa

Autot Viihdeuutiset · Stara.fi

Moni tietää tunteen, jossa kuljettajan täytyy ajaa autoa pitkää matkaa kaikkien muiden nukkuessa. Oli kyseessä sitten koko perhe tai vain yksi kanssamatkustaja, niin matka tuntuu yleensä pidemmältä yksin valvoessa. Monissa perheissä kumppani viettää matkat usein nukkuen.

Redditor MrMagoo21 on ollut jo vuosien ajan samassa tilanteessa, ja hän päätti viimein ryhtyä kuvaamaan automatkoilla vieressään nukkuvaa vaimoa. Miehen mukaan syynä vaimon nukahtamiseen on Pavlovin koirat -teoria, koska lapsena vaimo nukkui kaikki automatkat saatuaan lääkettä matkapahoinvointiin. Sama reaktio toistuu siksi aikuisiällä myös ilman lääkkeitä.

MrMagoo21

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.