Mel C ei anna tyttärensä katsoa musiikkivideoita – liikaa seksiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mel C tunnettiin Spice Girls -tyttöbändissä Sporty Spice -nimellä, joka olikin naiselle hyvin kuvaava nimi sillä kaunotar oli urheilullinen ja hyvässä fyysisessä kunnossa. Hän halusi olla täydellinen poptähti, minkä vuoksi hän alkoi rajoittamaan ruokavaliotaan ja sai lopulta syömishäiriön.

Musiikkibisnes on edelleen melko ulkonäkökeskeistä, mikä näkyy myös musiikin visuaalisessa puolessa, esiintymisasuissa ja musiikkivideoilla. Musiikkivideoiden seksikkyyden vuoksi Mel C onkin päättänyt, että ei anna hänen yhdeksänvuotiaan tyttärensä katsoa musiikkivideoita.

44-vuotias Mel C kertoi Daily Mail -sivuston mukaan, että hänen tyttärensä rakastaa popmusiikkia, mutta ei saa katsoa musiikkivideoita, koska ne ovat niin sopimattomia. Mel C:n mukaan alalla pitäisi olla jonkinlaisia sääntöjä paljaan pinnan näyttämisen suhteen. Hän on kyllästynyt näkemään jatkuvasti kaikkien naisten paljaat takapuolet.