Lindsay Lohan ihmetteli Kim Kardashianin hiuksia – Kim iski heti takaisin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja perheenäiti Kim Kardashian osaa villitä fanejaan omilla näyttävillä kuvillaan. Nainen on aiheuttanut viime päivien aikana todella paljon keskustelua uudella lettikampauksellaan, jonka hän kertoi olevan näyttelijä Bo Derekin inspiroima.

Kim Kardashiania syytetään Bo Derekin mainitsemisen vuoksi kulttuurillisesta omimisesta ja varastamisesta, koska hiustyyli kuuluu vahvasti afrikkalaiseen kulttuuriin. Myös tunnettu viihdetoimittaja Perez Hilton kysyi sosiaalisessa mediassa seuraajiltaan mitä mieltä he ovat Kim Kardashianin uudesta kampauksesta. Mies yllättyi, kun Lindsay Lohan kirjoitti kuvan kommenttikenttään olleensa hämmentynyt.

Kim Kardashian oli nähnyt Lohanin kirjoittaman kommentin ja päättänyt iskeä heti takaisin. Kardashian kirjoitti Lohanille vastauksen: ”Tiedätkö mikä on hämmentävää…sinun äkillinen vieraskielinen aksenttisi”. Perez Hilton jakoi naisten sanailusta kuvakaappauksen ja tuntui olevan erityisen innoissaan aiheuttamastaan kinastelusta.