Poliisit söivät kannabiskakkuja – umpipilvessä virka-aikana

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kaksi kanadalaispoliisia on joutunut ongelmiin virka-aikana tapahtuneen päihteiden käytön ansiosta. Poliisivirkailijat olivat olleet töissä vahvasti kannabiksen vaikutuksen alaisina.

Poliisit olivat syöneet leivonnaisia, jotka oli takavarikoitu todisteeksi kannabismyymälään kohdistuneesta ratsiasta. Koska kannabisleivonnaisten vaikutus ei tuntunut heti, päättivät poliisit Newstalk 1010 -uutiskanavan mukaan syödä lisää.

Syötynä nautitun kannabiksen päihdyttävät vaikutus ilmeni paljon hitaammin ja huomattavasti vahvempana kuin poliisit osasivat odottaa. Vaikutuksen ilmettyä he menivät paniikkiin ja hälyttivät paikalle apuvoimia.

Apuvoimien saavuttua paikalle toinen kannabista käyttäneistä poliiseista panikoi ja yritti juosta karkuun. Hänen peräänsä lähtenyt poliisivirkailija liukastui jäällä ja satutti päänsä.

Kumpikin kannabisleivonnaisia nauttineista poliiseista on väliaikaisesti erotettu virantoimituksesta. Toistaiseksi on epäselvää, minkälaisia jatkoseuraamuksia heihin tulee kohdistumaan.