Vankikarkuri jäi kiinni – yritti salakuljettaa vankilaan ruokaa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Vankikarkurit pyrkivät perinteisesti pääsemään mahdollisimman nopeasti kauas vankilasta ja sellistään. Eräs texasilainen vanki jäi kuitenkin kiinni yritettyään päästä takaisin muurien sisälle, mukanaan iso ruokalasti.

Jefferson Countyn viranomaiset olivat saaneet vihiä karkureista, jotka olivat paenneet vankilasta läheisen maanviljelijän maille. Vangit olivat salakuljettaneet heille jätettyjä lasteja takaisin vankilaan.

Poliisit pidättivät huumausainerikoksista tuomitun Joshua Hansenin vangin hänen palatessaan vankilaan. Miehellä oli mukanaan suurikokoinen säkki täynnä alkoholia, tupakkaa ja erilaisia ruoka-aineksia.

New York Post -lehden mukaan poliisit löysivät säkistä muun makkaraa, friteerattua kanaa, riisiä, hedelmiä valmiiksi pakattuja välipaloja sekä useita pulloja brandya ja viskiä. Hansenia syytetään vankilasta pakenemisesta ja kannabiksen hallussapidosta.

 

Date: 01/25/2018OFFENSE: Escaped Federal Inmate arrestedLocation – Private land behind the Federal PrisonDeputies…

Publié par Jefferson County Sheriff's Office-Texas sur jeudi 25 Janvier 2018