Helikopteri teki hätälaskun kadulle – uskomaton näky videolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ilmailussa käytettävistä lentolaitteista helikopteri on taitavissa käsissä melko turvallinen, jos siihen tulee esimerkiksi moottorivika. Taitavissa käsissä helikopteri kykenee nimittäin laskeutumaan hallitusti myös ilman moottoria. Nyt eräs autoilija on kuvannut todella erikoisen näyn keskustassa.

Yhdysvaltojen Floridassa sijaitsevan Fort Lauderdalen keskustassa liikkeellä ollut autoilija havaitsi jotain outoa olevan tekeillä, kun hän näki metalliosia tiellä. Hän päätti kuvata tilanteen videolle, ja sai lopulta tallennettua jälkipolville todella erikoisen näyn.

Helikopteri oli joutunut ongelmiin keskustan yläpuolella ja joutunut tekemään pakkolaskun allaan olevalle kapealle kadulle. Pakkolasku onnistui, mutta siinä samalla helikopterin takaroottori irtosi ja lensi kymmenien metrien päähän pakkolaskupaikasta. Auton ajaessa kopterin ohi sen lentäjä oli vielä sisällä ja roottori pyöri edelleen.