Presidenttiparin lapsi syntyi – Sauli Niinistölle ja Jenni Haukiolle poika!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tasavallan presidentin kanslia ilmoitti hetki sitten, että tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja hänen puolisonsa Jenni Haukio ovat tänään saaneet terveen poikavauvan. Lapsi syntyi Helsingin Naistenklinikalla hieman ennen iltakahdeksaa.

Synnytyksessä mukana ollut presidentti Sauli Niinistö kertoo, että äiti ja vauva voivat molemmat hyvin. Lapsi syntyi vain reilu vuorokausi isänsä virkaanastujaisten jälkeen ja viisi päivää sen jälkeen, kun hänen isänsä valittiin Suomen tasavallan presidentiksi toiselle kaudelle.

Presidenttipari on jo ennen lapsen syntymää saanut kansalaisilta paljon onnitteluita, joista he haluavat lämpimästi kiittää suomalaisia. Eilen Jenni Haukio edusti vielä Sauli Niinistön rinnalla virkaanastujaisissa, eli hän oli tilaisuudessa kirjaimellisesti viimeisillään raskaana.