Arnold Schwazenegger televisioon – kiinnitetty lännensarjan päärooliin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Arnold Schwarzenegger on monien muiden tähtien tavoin laajentamassa uraansa valkokankaalta televisioon. Näyttelijä on Variety-lehden mukaan kiinnitetty Amazon-yhtiön kehitteillä olevaan western-sarjaan.

Schwarzenegger esittää 1800-luvun Oklahoman intiaanialueelle sijoittuvassa Outrider-sarjassa kovaotteista liittovaltion sheriffiä. Hän ryhtyy yhteistyöhön apulaissheriffin kanssa metsästääkseen ja pidättääkseen erämaasta legendaarisen lainsuojattoman.

Outlander tulee olemaan Schwarzeneggerin uran ensimmäinen jatkuva rooli draamasarjojen puolella. Tähti on nähty uransa aikana muun muassa Miehen puolikkaat ja Viritetyt vehkeet -sarjoissa, minkä lisäksi hän toimi Diili-sarjan juontajana vuonna 2017.