Poliisit piirittivät vaarallista tiikeriä tuntikausia – sitten nolo totuus paljastui

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Skotlantilainen maatilan omistaja oli kauhistunut huomatessaan, että hänen laiduntavien lehmiensä lähellä oleskelee tiikeri. 24-vuotias Bruce Grubb oli heti soittanut poliisit paikalle tehtyään kammottavan löydön pihaltaan.

Kun poliisipartio oli saapunut paikalle, poliisit olivat jääneet turvallisen välimatkan päähän autojensa suojiin miettimään mikä olisi paras tapa ottaa tiikeri kiinni. Grubb oli kuitenkin alkanut epäilemään tiikerin aitoutta kun se ei ollut liikkunut tunteihin.

Lopulta Bruce Grubb oli itse lähestynyt tiikeria autollaan, jolloin hän oli saanut huomata, että tiikeri olikin pehmolelu. Grubb kommentoi The Sun -sivustolle, että pelko oli kuitenkin aito ja hän oli pelännyt koko elämänsä ja eläintensä puolesta soittaessaan poliisit paikalle.