X Files -tähti Gillian Anderson riisui kaiken – alastonkuva tekee hyvää

Viihdeuutiset · Stara.fi

The X-Files, eli Salaiset kansiot, palasi taannoin televisioruutuihin 11. tuotantokauden merkeissä. Pian sen jälkeen paljastui, että sarjan naispääosaa esittävä Gillian Anderson jättäytyy lopullisesti pois suosikkiroolistaan.

Nyt Gillian Anderson on yllättänyt faninsa toden teolla, sillä hän on uskaltautunut mukaan PETA-järjestön kampanjaan, jossa lukuisat julkkisnaiset ovat poseeranneet täysin alastomana. Niin tekee nyt myös Anderson, joka riisui kaiken eläinten hyväksi. Jo vuosien ajan käynnissä olleen kampanjan iskulauseena on ”Olen mieluummin alasti kuin pukeudun turkiksiin”.

– Tunsin vapauttavaksi käyttää vartaloani tärkeän julkilausuman esittämiseksi. Ihmiset eivät halua katsoa turkisten vastaisia mainoksia, kun niissä on eläimiä, mutta PETA-mainokset kiinnostavat heitä. Olen ylpeä voidakseni olla mukana, Gillian Anderson perusteli osallistumistaan kampanjaan.

Gillian Andersonin ja David Duchovnyn tähdittämää The X-Files -sarjaa esitettiin Yhdysvalloissa alun perin vuosina 1993-2002. Sarja kuitenkin teki paluun ruutuun vuonna 2016 kuusijaksoisen tuotantokauden merkeissä.

PETA