Plus-malli Ashley Graham bikinikuvissa äitinsä kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pluskokoinen supermalli Ashley Graham on taistellut tiensä huippumallien riveihin ja työskentelee nykyään mallina tauotta. Muotialalla suosiotaan räjähdysmäisesti viime vuosien aikana kasvattanut kaunotar on suunnitellut myös omia alusvaatteita ja uimapukuja.

Ashley Graham on aiemminkin käyttänyt malleinaan myös ystäviään. Tällä kerralla hän sai uimapukukuvauksiin mukaan oman äitinsä, joka suostui myös poseeraamaan kameroille. Äiti ja tytär toimivat yhdessä uudelle Swimsuits for all -uimapukumallistolle.

Swimsuits for all -uimapukuja löytyy joka koossa niin hoikille kuin hieman runsaskurvisimmillekin naisille. Ashley kuvasi mainoskampanjan uudet kuvat yhdessä 53-vuotiaan äitinsä Linda Grahamin kanssa Marokossa, ja lopputuloksena he saivat todella upeat kuvat, jotka puhuttelevat varmasti kaiken ikäisiä ja kokoisia asiakkaita.

Splash
Splash
Splash
Splash